Stresshantering

 

Stresshantering, viktbalans

och personlig utveckling


Chigong Uppsala erbjuder i samarbete med Hälsoframgång ett stresshanteringsprogram och ett viktminskningsprogram.


Båda programmen börjar med praktisk stresshantering med qigong som är en mycket effektiv, enkelt och tidseffektiv metod.


Vi firar in år 2020 med att erbjuda 20 personer 2 månader kostnadsfritt, värde ca 800 kr. Endast en medlemsavgift på 200 kr behöver betalas till föreningen. Inga startavgifter eller någon uppsägnings- eller bidningstid. Aktivt deltagande under den kostnadsfria perioden ger förtur till programmen.


Skicka in intressanmälan för att ta del av erbjudandet och få mer information om tider för klasserna i Uppsala m.m.

 
 
 
 
 

Daniel Ahlberg som ansvarar och leder programmen är utbildad tränings- och näringsfysiolog och beteendevetare samt har mångårig utbildning till qigonglärare, qigongterapeut och är pedagog inom stresshantering.


Han har utöver företags- och ideella engagemang bland annat arbetat som matkonsult, utbildare, personlig tränare, qigonglärare, coach, hälsokonsult och forskningsassistent.


Arbetslivserfarenheten omfattar över tretusen coachtimmar utöver undervisning och terapeutsessions.


Daniel har utvecklat en naturlig diet för snabb viktminskning och ett program för att hålla vikten. Två studier har genomförts på Akademiska Sjukhuset med stor framgång.


De första 1-års-resultaten av viktprogrammet kommer i början av februari 2020. 6 och 9 månaders resultaten är bättre än den kedja som marknadsför sig som världsledande. Genomsnittsresultatet vid vecka 27 var 14,3 kg viktnedgång. 

Integritetspolicy och GDPR

Din integritet är viktig för oss. Dina uppgifter lämnas inte ut till tredje part utan ditt tillstånd. Dina personuppgifter sparas för att kunna ge dig information och erbjudanden. Du har rätt att när som helst i framtiden få dina uppgifter raderade från vårt system. Webhotellet one.com sparar datatrafiken utan koppling till dina personuppgifter.